Disclaimer

Techniek

Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 9 (of hoger), Mozilla Firefox 4.0 (of hoger) en Google Chrome 3.0 (of hoger). De pagina's worden niet optimaal weergegeven bij gebruik van eerdere versies.

Indien u werkt met een oudere versie dan hiervoor genoemd, kunt u uw browser upgraden door een gratis versie te downloaden via microsoft.com, mozilla.org of via google.com.

Indien u werkt met Windows XP kunt u Internet Explorer slechts upgraden tot versie 8. Om deze site toch geoptimaliseerd te kunnen bekijken dient u in dat geval een andere browser te downloaden. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld Mozilla firefox of Google Chrome. U kunt deze browsers gewoon installeren zonder uw standaardbrowser te verwijderen.

Inhoud

De op deze website getoonde informatie wordt door SSS met constante zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat gegevens die op de site worden gepubliceerd onverhoopt onvolledig en/of onjuist zijn.
De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. SSS behoudt zich het recht voor om wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder berichtgeving voor- of achteraf door te voeren.

Aansprakelijkheid

Hoewel SSS alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website (via internet) verzonden worden.
Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar verwezen wordt, maar die niet door SSS worden onderhouden, wordt afgewezen.
SSS sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade,van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

 

Literaire agenda

auteur gelegenheid

fotograaf